Το 100% Hotel Show ξεκίνησε! Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από την πρώτη μέρα

Το 100% Hotel Show Ξεκίνησε!
Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από την πρώτη ημέρα


Με τον πιο δυναμικό τρόπο ξεκίνησε χθες Παρασκευή το 100% Hotel Show 2016, υποδεχόμενο τους επισκέπτες Ξενοδόχους αλλά και Επαγγελματίες τουρισμού, σε μία αναβαθμισμένη εκθεσιακή εμπειρία. Από τη στιγμή που άνοιξαν οι πόρτες του εκθεσιακού κέντρου μέχρι και το τέλος της πρώτης ημέρας, το 100% Hotel Show και οι εκθέτες του, υποδέχονταν τους επισκέπτες σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, στα πρότυπα αντίστοιχων μεγάλων εκθέσεων του εξωτερικού.

Απονομή 100% Hotel Design Awards
Το πρώτο παράλληλο event που διοργανώθηκε ήταν η απονομή των τρίτων 100% Hotel Design Awards, στην κατάμεστη αίθουσα των Workshops. Κατά τη διάρκεια της απονομής, παρουσιάστηκαν οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες του διαγωνισμού, καθώς και τα έργα που ξεχώρισαν.

VIP Opening Party
Το επίσημο opening της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε υπό τη μορφή ενός VIP Opening Party, αντικαθιστώντας τον ‘κλασικό’ τύπο εγκαινίων. Οι VIP Visitors του 100% Hotel Show, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικά κρασιά και γευστικά εδέσματα, σε ένα χαλαρό αλλά άκρως επαγγελματικό networking περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO REPORT ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

WHAT’S HOT TODAY
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016


Hotelier Workshops
Αρχίζουν σήμερα τα Hotelier Workshops του 100% Hotel Show. WebHotelier, Google, Trivago, Axia hospitality & Nelios, θα παρουσιάσουν νέες λύσεις και προτάσεις για το σύγχρονο Ξενοδόχο.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Workshops

Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας
Σήμερα Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, το 100% Hotel Show λειτουργεί από τις 11:00 μέχρι τις 20:00. Για την είσοδό σας, φροντίστε να έχετε μαζί σας το προσωπικό σας Entrance Badge, το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας εδώ.


Δείτε πώς θα έρθετε

100% Hotel Show Website             Δείτε τη Λίστα Εκθετών


Share