Έκθεση Electronica

MSS Electronics στο

Περίπτερο 32 Έκθεση Electronica

Η MSS Electronics συμμετέχει στην κλαδική έκθεση Electronica που πραγματοποιείται από 19 έως 21 Απρίλιου 2013 στον εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Στο περίπτερο της έκθεσης θα παρουσιάσουμε όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται η MSS Electronics, με έμφαση φυσικά στα προϊόντα τηςIKUSI και της PROMAX για τα οποία είμαστε επίσημοι εισαγωγείς από τα δύο εργοστάσια. Περιλαμβάνονται επίσης προϊόντα όπως δορυφορικοί και επίγειοι ψηφιακοί δέκτες Edision, κάτοπτρα, οπτικά LNB Invacom, επαγγελματικά racks 19”, καταγραφικά, κάμερες και γενικά ότι χρειάζεται ο επαγγελματίας ηλεκτρονικός.

Από τα προϊόντα της IKUSI μπορείτε να βρείτε όλες τις κεραίες, τους ενισχυτές ιστού, τους ενισχυτές κεντρικής, τους ψηφιακούς διαμορφωτές, τα προϊόντα διανομής και φυσικά τον διάσημο επαγγελματικό εξοπλισμό της εταιρείας για ξενοδοχεία, νοσοκομεία, ψηφιακούς αναμεταδότες κλπ. Γενικά θα υπάρχει όλη η γκάμα προϊόντων της IKUSI, ενώ εδώ θα κάνουν την πρώτη παρουσία τους οι κορυφαίες λύσεις για το επερχόμενο LTE, με τις κεραίες FLASHD LTE, τα υψηλής αποκοπής φίλτρα LTE και όλες τις άλλες λύσεις που παρουσιάζει η IKUSI για την τεχνολογία LTE.

Από τα προϊόντα της PROMAX μπορείτε να βρείτε όλα τα πεδιόμετρα της εταιρείας, από τα πιο οικονομικά μέχρι τα κορυφαία, με προεξάρχοντα τα νέα μοντέλα της σειράς HD Ranger, αλλά και τα επαγγελματικά προϊόντα της σειράς DTTV (Digital to TV), με χαρακτηριστικότερο το νέο μοντέλο επαγγελματικού ψηφιακού διαμορφωτή High Definition DT-511 της PROMAX.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά και να διαπιστώσετε ότι εκτός από την μεγάλη γκάμα αξιόπιστων προϊόντων που προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές της Ελληνικής αγοράς, κοντά μας θα βρείτε τεχνογνωσία και δυνατότητα ουσιαστικής υποστήριξης σε όλες τις νέες τεχνολογίες που απαιτεί η σημερινή πραγματικότητα.

Κατεβάστε και τυπώστε τη πρόσκληση πατώντας εδώ.

Share