Κατάστημα Αθηνών

Η MSS Electronics (Μακατουνάκης ΕΠΕ) είναι μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία στο χώρο των ηλεκτρονικών και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την τηλεόραση, δορυφορικά, και τη λήψη . Μετά από την επιτυχή δραστηριοποίηση της στο χώρο της Κρήτης και αφού εδραιώθηκε σε μια πολύ οργανωμένη υποδομή σε εκτεταμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, αποφάσισε να επεκτείνει την εμπορική της δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα.
Με την σωστή επιλογή της έδρας στο καλύτερο σημείο της Αθήνας, οργανώνει την υποδομή της με το καταλληλότερο έμπειρο έμψυχο δυναμικό ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τους συνεργάτες της στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Το νέο κατάστημα της MSS Electronics στην Αθήνα, βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού, στον αριθμό 229, λίγο πιο πάνω από το ξενοδοχείο Metropolitan, την Αμφιθέας και τα γνωστά πολυκαταστήματα.
Μπροστά στο κατάστημα βρίσκεται ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης του καταστήματος για 6 αυτοκίνητα, λύνοντας και αυτό το δύσκολο για την Αθήνα πρόβλημα. Προσφέρει την καλύτερη δυνατή πρόσβαση για τις Νότιες συνοικίες, για το κέντρο τη Αθήνας, αλλά μέσω των ταχύτατων αρτηριών και για τις περιοχές του Πειραιά, των δυτικών συνοικιών, μέχρι και των Βόρειων Προαστίων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τον Άγιο Στέφανο μέχρι το κατάστημα δεν μεσολαβεί κανένα φανάρι και όλη η διαδρομή γίνεται σε λεωφόρους ταχείας κυκλοφορίας, ελαχιστοποιώντας το χρόνο πρόσβασης.
Η MSS Electronics θα διαθέτει από το κατάστημα της Αθήνας όλα τα προϊόντα της IKUSI με έμφαση στις επαγγελματικές λύσεις σε δορυφορικά,Wi-fi, όλη της σειρά προϊόντων της Ruckus, Xclaim Edision, Samsung Hotel TV, επαγγελματικά επιδαπέδια & επίτοιχα rack 19”, αλλά και μία σειρά ακόμα επιλεγμένων ποιοτικών προϊόντων που εισάγει από τη διεθνή αγορά.
Ιδιαίτερα για την περίοδο του αναλογικού switch off της Αθήνας, έχει προβλέψει για πολύ μεγάλες ποσότητες ετοιμοπαράδοτων προϊόντων σε κεραίες FLASHD, ενισχυτές, καλώδια, όλα τα επαγγελματικά πακέτα της IKUSI (IKUTER, IKUSAT, IKUMOD, IKUHot, IKUMAC, IKUGapF), αλλά και για πολύ μεγάλη ποσότητα επίγειων ψηφιακών δεκτών της Edision.
Σας περιμένουμε να γνωρίσετε το χώρο μας, τα προϊόντα μας, τις καλές τιμές, την υποστήριξη, την συνολική ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.
Θα μας βρείτε πολύ εύκολα ανεβαίνοντας την Συγγρού – θα δείτε τις γιγαντοαφίσες με την κεραία FLASHD της IKUSI και τους γνωστούς σε όλους δέκτες της Edision.
MSS Electronics, Λεωφόρος Συγγρού 229 Νεα Σμύρνη, τηλ 210 9373008 www.msselectronics.gr, account.athens@msselectronics.gr

Share