Lindos Royal Hotel , Rhodes

📌 Lindos Royal Hotel , Rhodes

Για ακόμα μία φορά , φέτος το , συνεργαζόμαστε με ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ξενοδοχεία της Ρόδου, και συγκεκριμένα στη Λίνδο, το Lindos Royal , της γνωστής αλυσίδας Lindos Hotels.

 Η έναρξη της συνεργασίας μας σηματοδοτήθηκε το 2016 , όπου αναλάβαμε την προμήθεια ασύρματου δικτύου wifi σε ολόκληρο το ξενοδοχείο, τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στα δωμάτια αυτού. Πέρα όμως από την προμήθεια, το συνεργείο της MSSElectronics ,πραγματοποίησε την τοποθέτηση & ρύθμιση όλων των κεραιών RUCKUS αλλά και των CISCO switch για την ολοκλήρωση του έργου.
 Στην συνέχεια , ακολούθησε προμήθεια απαιτούμενου εξοπλισμού , τοποθέτηση & ρύθμιση αυτού για IPTV REACH , καθώς και προμήθεια , τοποθέτηση & πιστοποίηση οπτικών ινών καθ’όλη την έκταση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
 Ερχόμαστε λοιπόν φέτος , για 3η συνεχόμενη χρονιά, και αναλαμβάνουμε και φέρνουμε εις πέρας, την προμήθεια , την τοποθέτηση & ρύθμιση ολόκληρου του τηλεφωνικού κέντρου του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνεργασία αλλά και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει τόσο το Lindos Royal, όσο και ολόκληρος ο όμιλος Lindos Hotelsαυτά τα χρόνια !! Καλές δουλειές !!! Εις το επανιδείν 🎆

Επισκέψεις: 0