ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Πολιτική Απορρήτου έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε για ποιο λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και πώς τα χρησιμοποιούμε. Παρακαλείσθε να αφιερώσετε χρόνο να τη διαβάσετε προσεκτικά.

Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή αγοράζετε και χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας  μέσω του ιστότοπού μας.

 Η Εταιρεία διασφαλίζει ότι το msselectronics.gr είναι σύννομο προς τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997 περί «Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και του Νόμου 3471/2006 περί «Προστασίας προσωπικών Δεδομένων και ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες» και τον ΕΚ 2016/679 «Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων» . Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία βεβαιώνει ότι τυχόν συλλογή, επεξεργασία ή/και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το νόμο και μόνον κατόπιν δικής σας ρητής ειδικής συναίνεσης και αποκλειστικά και μόνον για τους σκοπούς και στο μέτρο που απαιτείται για τη λειτουργία του Msselectronics.gr.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών είναι σημαντική για εμάς, οπότε για την ασφαλή πλοήγησή σας στο msselectronics.gr καθώς και για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με αυτό, η Εταιρεία λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέτρο υιοθετώντας σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης έως 256-bit (Secure Sockets Layer – SSL), τα οποία τίθενται σε λειτουργία κατά την είσοδός σας σε αυτόν.

Ακολουθούμε την πρότυπη βιομηχανική διαδικασία για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε εμάς, τόσο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης αυτών αλλά και τη στιγμή της παραλαβής τους. Επιβάλλουμε στους τρίτους συνεργάτες μας που έχουν πρόσβαση στα στοιχεία σας την υποχρέωση να τηρούν αντίστοιχα μέτρα και δεσμεύονται να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα τηρώντας τη νομοθεσία και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες μας.  Ωστόσο, καμία μέθοδος της μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου, ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, ενώ χρησιμοποιούμε τα βέλτιστα μέσα για να προστατεύσουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Πρόσβαση στα δεδομένα που έχετε καταχωρήσει έχετε με τη χρήση λογαριασμού χρήστη (email) και τον κωδικό (password) που έχετε εσείς ορίσει. Κάθε πρόσβαση στο λογαριασμό σας καταγράφεται (logging πρόσβασης) έτσι ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε πότε ήταν η τελευταία φορά που αποκτήσατε πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

Η υπηρεσία παροχής ενημερωτικών emails (newsletter) πραγματοποιείται μέσω παρόχου (σήμερα της πλατφόρμας Mailchimp η οποία ακολουθεί τα Ευρωπαϊκά πρότυπα φύλαξης προσωπικών δεδομένων). Με την εγγραφή σας στο newsletter μας συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των στοιχείων σας μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Η Εταιρεία λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα, θα πρέπει όμως να έχετε επίσης υπ’ όψιν σας ότι η ασφαλής πλοήγηση στο Msselectronics.gr, καθώς και η προστασία του κωδικού πρόσβασης στον προσωπικό λογαριασμό σας εξαρτάται και από εσάς.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Εταιρεία διασφαλίζει ότι το msselectronics.gr είναι σύννομο προς τις διατάξεις των Νόμων περί «Προστασίας προσωπικών Δεδομένων» Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία βεβαιώνει ότι τυχόν συλλογή, επεξεργασία ή/και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

Με τη χρήση των υπηρεσιών του msselectronics.gr και των όρων χρήσης του δηλώνετε υπεύθυνα πως είστε άνω των 16 ετών.

Ανήλικοι επισκέπτες του Msselectronics.gr έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε αυτό και στις υπηρεσίες του, αποκλειστικά και μόνο με τη συγκατάθεση και υπό την επίβλεψη των γονέων ή των κηδεμόνων τους, χωρίς να έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους χωρίς συγκατάθεση και επίβλεψη γονέα, η Εταιρεία διαγράφει άμεσα τις σχετικές πληροφορίες δεδομένης της πρότερης ενημέρωσής της, καθώς η ίδια δε δύναται να το γνωρίζει.

Προσωπικά Δεδομένα & Επεξεργασία

Αν και η πλοήγηση στο Msselectronics.gr είναι εφικτή και χωρίς την αποκάλυψη προσωπικών σας στοιχείων που συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να επωφεληθείτε από περισσότερες υπηρεσίες εφόσον αποδεχθείτε να αποκαλύψετε ορισμένα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα ανάλογα με την εκάστοτε υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

Με μη αυτοματοποιημένο τρόπο

Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη και διεκπεραίωση της συναλλαγής σας με την Εταιρεία μας είναι η γνωστοποίηση από πλευρά σας ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων όπως το ονοματεπώνυμό, τα στοιχεία επικοινωνίας σας (email, τηλέφωνο) και η διεύθυνσή σας για την αποστολή της παραγγελίας σας. Η προσκόμιση των προσωπικών σας στοιχείων συνεπάγεται τη συναίνεση σας για τη χρήση αυτών από τους διαχειριστές του Msselectronics.gr για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. 

Τα στοιχεία πληρωμής σας (π.χ. ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας) δε συλλέγονται, ούτε αποθηκεύονται από την Εταιρεία και γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή μέσω του Msselectronics.gr.

Με αυτοματοποιημένο τρόπο

Κατά την πλοήγηση σας στο Msselectronics.gr συλλέγουμε πληροφορίες για τη διασφάλιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ποιότητας αυτών μέσω χρήσης cookies, web server logs (αρχεία καταγραφής λειτουργικότητας και απόδοσης server). Οι διακομιστές μας χρησιμοποιούν την IP του υπολογιστή σας (διεύθυνση υπολογιστή σε ένα δίκτυο) για λόγους καταγραφής της επισκεψιμότητας. Αυτές οι IP είναι ανώνυμες και δεν υφίσταται συσχετισμός με προφίλ χρήστη. Τα στοιχεία αυτά παραμένουν μόνο στο Msselectronics.gr και δε διαβιβάζονται σε τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) μη συνδεδεμένους με την Εταιρεία χωρίς τη δική σας ρητή και ειδική συναίνεση προς τούτο.

Χρήση

Ολοκλήρωση παραγγελίας

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη και διεκπεραίωση της συναλλαγής σας με την Εταιρεία μας είναι η γνωστοποίηση από πλευρά σας ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων όπως το ονοματεπώνυμό σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας (email, τηλέφωνο) και η διεύθυνσή σας για την αποστολή της παραγγελίας σας. Η προσκόμιση των προσωπικών σας στοιχείων συνεπάγεται τη συναίνεση σας για τη χρήση αυτών από τους διαχειριστές του Msselectronics.gr για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και την κοινοποίηση των απαραίτητων στοιχείων στις συνεργαζόμενες εταιρείες αποστολής.

Δημιουργία λογαριασμού

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της συναλλαγής σας στο Msselectronics.gr αποκτάτε αυτόματα το δικό σας λογαριασμό στο Msselectronics.gr όπου φυλάσσονται τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας λαμβάνετε σχετικό email με οδηγίες για τη δημιουργία του Προσωπικού σας Μυστικού Κωδικού Ασφαλείας.

Η ασφαλής είσοδος στο Msselectronics.gr επιτυγχάνεται μέσω της «Αναγνώρισης Πελάτη».

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο:

Α. Το όνομα χρήστη (email ή username)

Β. Ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password)

Εσείς παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται με τους προσωπικούς σας κωδικούς στο λογαριασμό σας και ευθύνεστε αποκλειστικά για τη σωστή χρήση του, ενώ η Εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από τη μη τήρηση των παρόντων όρων. Συμφωνείτε να ειδοποιείτε άμεσα την Εταιρεία για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας.

Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας δεδομένων, καθόσον έχει λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την διασφάλισή τους.

Με την υποβολή των στοιχείων ο επισκέπτης ή/και πελάτης συμφωνεί να: α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το Msselectronics.gr στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

Αποστολή προωθητικού και ενημερωτικού υλικού

Οι επισκέπτες του Msselectronics.gr έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στην υπηρεσία λήψης νέων της Εταιρίας κατά το τελικό στάδιο της διαδικασίας υποβολής της παραγγελίας. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την εγγραφή του στην υπηρεσία επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο. Σε αυτή την περίπτωση οι διαχειριστές του Msselectronics.gr λαμβάνουν το δικαίωμα να προσθέσουν τον πελάτη στη λίστα ενημερώσεων (Newsletter mailing list) ή

Προς αποφυγή οποιασδήποτε εσφαλμένης εγγραφής στην υπηρεσία από τρίτο πρόσωπο, σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη και δεν επιθυμεί να λαμβάνει ενημερωτικά email, μπορεί μόνος του να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του και να διαγραφεί από τη λίστα επιλέγοντας τη δυνατότητα αυτή (σύνδεσμος “Unsubscribe”) στο τέλος κάθε ενημερωτικού email (footer) που λαμβάνε ή ακόμα και να αποστείλει email στο infoHYPERLINK “mailto:orders@kessaris.gr”@msselectronics.gr ζητώντας τη διαγραφή του.

Προσωποποιημένη διαφήμιση

Για τη δυνατότητα προσωποποιημένων διαφημιστικών μηνυμάτων και επαναληπτικών διαφημιστικών μηνυμάτων (remarketing) το Msselectronics.gr υλοποιεί τις διαφημίσεις του σε δίκτυα τρίτων τα οποία συλλέγουν διευθύνσεις IP και άλλες πληροφορίες πλοήγησης μέσω της χρήσης cookies, web server logs και web beacons. Προϋπόθεση για την προσωποποιημένη διαφήμιση αποτελεί η αποδοχή των αντίστοιχων cookies κατά την είσοδο στον ιστότοπο. Δε συλλέγονται και δε στέλνονται προσωπικές πληροφορίες όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας αλλά και για την ανάλυση της αποτελεσματικότητάς τους. Οι διαφημίσεις αυτές προβάλλονται σε δικές μας ιστοσελίδες και σε τρίτων. 

Βελτίωσης παρεχόμενων υπηρεσιών

Η Εταιρία χρησιμοποιεί τα στοιχεία για σκοπούς επικοινωνίας και διαχείρισης πελατολογίου, στατιστικής ανάλυσης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στοιχεία που αφορούν τη χρήση του Msselectronics.gr μας συλλέγονται καθώς μας βοηθούν να αξιολογήσουμε τη λειτουργία του (πχ. επισκεψιμότητα σελίδων, πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήθηκε, προέλευση επισκεπτών, στατιστικά πωλήσεων, κλπ) και μας δίνουν τη δυνατότητα για γενικές στατιστικές αναλύσεις χωρίς αναφορά σε επιμέρους στοιχεία χρηστών.

Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες web analytics τρίτων για την παρακολούθηση του Msselectronics.gr και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πάροχοι των υπηρεσιών αυτών χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως cookies, web server logs και web beacons. Οι πληροφορίες χρήσης που συλλέγονται και μεταβιβάζονται σε αυτούς τους παρόχους (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) βοηθούν στην ανάλυση του τρόπου χρήσης του ιστότοπου από τους επισκέπτες πχ. εάν είναι νέοι ή παλιοί επισκέπτες. Δε συλλέγονται και δε στέλνονται προσωπικές πληροφορίες όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email και δεν υπάρχει ταυτοποίηση χρήστη.

Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει έτσι ώστε να μπορεί να ανιχνεύσει έγκαιρα περιπτώσεις επιθέσεων και να προφυλαχθεί από αυτές.

Κοινοποίηση

Η Εταιρεία βεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία για χρήση μη ειδικά εξουσιοδοτημένη από εσάς, ούτε να αποστείλει ή γνωστοποιήσει σε τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) μη συνδεδεμένους με την Εταιρεία τα εν λόγω στοιχεία σας χωρίς τη δική σας ρητή και ειδική συναίνεση προς τούτο.

Η Εταιρεία διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε περιπτώσεις όπου η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (π.χ. συνεργαζόμενες εταιρείες αποστολής) ή είναι υποχρεωτική με βάση το νόμο. 

Η Εταιρία χρησιμοποιεί υπηρεσίες αυτοματοποίησης με σκοπό τη μαζική αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων (σήμερα πλατφόρμα Mailchimp). Με την εγγραφή σας στο newsletter μας συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των στοιχείων σας μέσω τέτοιων υπηρεσιών.

Χρονικό διάστημα αποθήκευσης

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων διαμορφώνεται ανάλογα με την περίπτωση. 

Στις περιπτώσεις επεξεργασίας απαραίτητης βάσει νομικού πλαισίου (πχ. διατήρηση εμπορικών εγγράφων), το χρονικό διάστημα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. 

Στις περιπτώσεις εκτέλεσης συμβατικών υποχρεώσεων η αποθήκευσή τους διατηρείται για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται απαραίτητο για την εκτέλεση αυτών αλλά και τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Στις περιπτώσεις υλοποίησης ενεργειών προώθησης και διαφήμισης διατηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας οποιαδήποτε στιγμή τη θελήσετε. Η Εταιρία μπορεί νόμιμα να επεξεργάζεται τα στοιχεία μέχρι το χρόνο της ανάκλησης.

Δικαιώματα επισκέπτη / πελάτη

Το Msselectronics.gr δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες / πελάτες του να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό χρήστη όπου τηρούνται τα προσωπικά τους δεδομένα τα οποία συλλέχθηκαν και φυλάσσονται κατά τα ανωτέρω και να προβαίνουν σε διορθώσεις, διαγραφές, τροποποιήσεις και προσθήκες των δεδομένων και πληροφοριών που έχουν υποβάλλει σε αυτό.

Τα δικαιώματα που έχει κάθε φυσικό πρόσωπο αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων του είναι συνοπτικά τα εξής:

Δικαίωμα πρόσβασης: Μπορεί να ζητήσει αντίγραφο των δεδομένων που διατηρούμε για το ίδιο και να ελέγξει εάν επεξεργάζονται νόμιμα.

Δικαίωμα διόρθωσης: Μπορεί να ζητήσει τη διόρθωση και την επικαιροποίηση των προσωπικών του δεδομένων εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή.

Δικαίωμα διαγραφής: Μπορεί να ζητήσει τη διαγραφή των δεδομένων που  διατηρούνται για τον ίδιο, χωρίς να απαιτείται συγκεκριμένη αιτιολόγηση. Δεν είναι απόλυτο και ισχύει μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας: Μπορεί να ζητήσει να διακόπει η επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων , όταν αμφισβητείται η ακρίβειά τους, η επεξεργασία είναι παράνομη, τα δεδομένα δεν χρειάζονται πλέον στον υπεύθυνο επεξεργασίας

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να εναντιωθεί στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.

Δικαίωμα στη φορητότητα: Έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη μεταφορά των δεδομένων του σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

HYPERLINK “http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,211226&_dad=portal&_schema=PORTAL” \t “blanck” Δικαίωμα ενημέρωσης/Διαφάνεια: όλες οι εταιρίες πρέπει να είναι απολύτως διαφανείς ως προς τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα, τους σκοπούς επεξεργασίας και με ποιον θα κοινοποιηθούν.

Για την ανάκληση της συγκατάθεσής του μπορεί να επιλέγει τις δυνατότητες απεγγραφής όπου παρέχονται στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες ή να επικοινωνήσει με την Εταιρεία στο email: HYPERLINK “mailto:info@kessaris.gr”info@msselectronics.gr και να ενημερώσει σχετικά. Στην περίπτωση των ενημερωτικών email, μπορεί το φυσικό πρόσωπο μόνο του να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του και να διαγραφεί από τη λίστα επιλέγοντας τη δυνατότητα αυτή (σύνδεσμος “Unsubscribe”) στο τέλος κάθε ενημερωτικού email (footer) που λαμβάνει ή ακόμα και να αποστείλει email στο infoHYPERLINK “mailto:orders@kessaris.gr”@msselectronics.gr ζητώντας τη διαγραφή του. Τέλος, εάν επιθυμεί να εξαιρεθεί από ενέργειες επαναληπτικού marketing (remarketing) ή να ελέγξει τις πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για αυτές τις ενέργειες, μπορεί να το κάνει στους παρακάτω συνδέσμους:

Για το δίκτυο της Google εδώ: HYPERLINK “https://adssettings.google.com/authenticated”Google’s Ads Settings & HYPERLINK “https://policies.google.com/technologies/partner-sites”Google’s uses of information

Για το δίκτυο του Facebook εδώ (εφόσον ο χρήστης έχει συνδεθεί στο λογαριασμό του): HYPERLINK “https://www.facebook.com/ads/preferences/edit/”Your Ad Preferences 

Για δίκτυο τρίτων εδώ: HYPERLINK “http://optout.networkadvertising.org/?c=1” \l “!/”Network Advertising Initiative opt-out page

COOKIES 

Το Msselectronics.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies, για να παρέχει στους επισκέπτες/πελάτες πληροφορίες και καλύτερες υπηρεσίες (κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις κ.α.), για την αποτελεσματικότερη και αμεσότερη διεκπεραίωση των παραγγελιών, για τη δημιουργία προσωποποιημένων διαφημίσεων σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του επισκέπτη/πελάτη και για τη σύνταξη ανώνυμων αναφορών και στατιστικών αναλύσεων που συμβάλλουν στην καλύτερη κατανόηση χρήσης του Msselectronics.gr και στη βελτίωση αυτού.

Μέσα από τα cookies δεν μπορεί να εξακριβωθεί η προσωπική ταυτότητα του επισκέπτη. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει τη χρήση cookies. Ωστόσο κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και η απενεργοποίηση αυτών ενδέχεται να επηρεάσουν τη διαθεσιμότητά τους. 

Τα cookies τα οποία χρησιμοποιούμε χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Τα προσωρινά “session” cookies και τα μόνιμα “persistent” cookies. Τα προσωρινά (session) cookies αποθηκεύονται προσωρινά σαν αρχεία στον υπολογιστή σας αλλά διαγράφονται αυτόματα, όταν κλείσετε τον browser ή φύγετε από τον ιστότοπο. Μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τον χρήστη και τις κινήσεις του στο site μας. Τα μόνιμα (persistent) cookies αποθηκεύονται σαν αρχεία στον υπολογιστή σας και παραμένουν εκεί αν κλείσετε τον browser, εκτός αν τα διαγράψετε. Δεν χρησιμοποιούμε cookies για να αποσπάσουμε πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητά σας σε άλλες ιστοσελίδες, ή για εξακρίβωση προσωπικών στοιχείων. Τα cookies δε φθείρουν και δε βλάπτουν τον υπολογιστή, προγράμματα ή αρχεία του υπολογιστή σας.

Μέσω των ρυθμίσεων του φυλλομετρητή σας (browser) μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγράψετε ήδη αποθηκευμένα cookies, να εμποδίσετε την εγκατάσταση νέων cookies ή να ζητήσετε να ερωτάσθε κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα εξυπηρέτησης του πλοηγού σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, πατήστε εδώ (Link Πολιτική για cookies).

ΠΑΡΑΠΟΝΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κάθε επισκέπτης/πελάτης έχει δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (HYPERLINK “http://www.dpa.gr”www.dpa.gr). Τηλέφωνο: +30 210 6475600, Φαξ: +30 210 6475628, Email: HYPERLINK “mailto:contact@dpa.gr”contact@dpa.gr Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Οι επισκέπτες/πελάτες μπορούν επιπλέον να υποβάλλουν οποιοδήποτε ερώτημα/αίτημα αφορά την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων και να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμα τους επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων στο τηλ: +30 2810 256210 (Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-16:00), email: info@msselectronics.gr.

Επισκέψεις: 5