Υπηρεσίες

01.
Εγκατάσταση

Για κάθε σύστημα που παρέχουμε, αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία της εγκατάστασης, παραμετροποίησης και μετέπειτα υποστήριξης, ώστε να διασφαλίσουμε ότι το τελικό προϊόν θα παραδοθεί όπως προβλέπεται, προκειμένου να διατηρήσουμε την αξιοπιστία και την λειτουργικότητα του στο υψηλότερο επίπεδο.

02.
Παραμετροποίηση

Ένα προϊόν για να λειτουργήσει σωστά και να αποδόσει τα μέγιστα, δεν αρκεί μόνο να εγκατασταθεί σωστά, αλλά θα πρέπει επίσης να παραμετροποιηθεί με τον κατάλληλο τρόπο βάση των αναγκών κάθε πελάτη. Αμέσως μετά την εγκατάσταση του εξοπλισμού, οι άρτιοι τεχνικοί και μηχανικοί μας, αναλαμβάνουν τον προγραμματισμό και την ρύθμιση του.

03.
Υποστήριξη

Στην MSS ELECTRONICS πιστέυουμε στις δυνατές σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Ακόμα και αν δεν έχετε ένα σύμβόλαιο υποστήριξης μαζί μας, είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε ή να σας συμβουλέψουμε όπου χρειαστεί.

Είμαστε πάντα κοντά σας

Έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο με περισσότερους απο 15 τοπικούς τεχνικούς συνεργάτες σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, παρέχοντας έτσι άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη όπου και αν βρίσκεστε

Επικοινωνία

Βρείτε μας

Ηράκλειο: Ανδ. Εμπειρίκου 7 Αθήνα: Λεωφ. Συγγρού 229

Μιλήστε μας

Ηράκλειο: 2810 256 210
Αθήνα: 210 93 73 008

Στείλτε μας

info@msselectronics.gr athens@msselectronics.gr

Επισκέψεις: 45