Έχουμε όλη την τεχνολογία που χρειάζεται το ξενοδοχείο σας.

Μας εμπιστεύονται περισσότερα απο 300 ξενοδοχεία

Ξενοδοχειακές Λύσεις

Έχουμε την εμπειρία να σχεδιάσουμε και να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρηση σας που αποτελούνται απο κορυφαία γνωστά προιόντα που εγγυώνται σταθερότητα και αξιοπιστία.

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ & ΕΠΙΓΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε άρτια δορυφορικά και επίγεια τηλεοπτικά συστήματα. Η μοναδική τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπει να δίνουμε λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Προμηθεύουμε όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Ψηφιοποιήστε το ξενοδοχείο σας και προσφέρετε στον πελάτη σας μοναδική προσωποποιημένη εμπειρία. Netflix, υπηρεσίες δωματίου, μήνυμα καλωσορίσματος, τοπικές πτήσεις, προσωπικά μηνύματα, προσφορές, κατάλογοι ξενοδοχείου, συνδρομητική τηλεόραση και πολλά άλλα, όλα στην οθόνη του δωματίου. Μετατρέψτε την τηλεόραση σε κέντρο κόστους με την καλύτερη πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πλατφόρμα.

ΑΣΥΡΜΑΤΑ & ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε γρήγορα, ασφαλή, ευέλικτα και αξιόπιστα δίκτυα δεδομένων, έτοιμα να υποστηρίξουν όλες τις ανάγκες σας σε μεγάλο βάθος χρόνου χρησιμοποιώντας λύσεις παγκόσμιας κλάσης.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Παρακολουθήστε και προστατέψτε την επιχείρηση σας απο όπου και αν βρίσκεστε με ένα ολοκληρωμένο, πολύ εύκολο και αξιόπιστο σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής.

VOIP ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Η επικοινωνία είναι το κλειδί στην οργάνωση μιας επιχείρησης. Ένα ενοποιημένο σύστημα τηλεφωνίας μπορεί να μειώσει τα κόστη και να βελτιώσει την ροή εργασιών σας. Με οδηγό την μεγάλη μας ξενοδοχειακή εμπειρία, σχεδιάζουμε την σωστή λύση που ταιρίαζει στις ανάγκες σας μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων επαγγελματικών προιόντων.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Επειδή η ασφάλεια είναι πάνω απο όλα, παρέχουμε ανιχνευτές φωτιάς και καπνού, σειρήνες και κεντρικές μονάδες διαχείρισης για το κατάλλυμα σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ

Προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε μια μεγάλη γκάμα RFID ξενοδοχειακών κλειδαριών με τις τελευταίες τεχνολογίες για να επιλέξετε την κατάλληλη που ταιριάζει με την αισθητική του ξενοδοχείου σας.

ΣΗΜΑΝΣΗ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Ο αυτοματισμός δωματίου αποτελεί ένα μεγάλο στάνταρ στις μέρες μας. Μειώστε δραματικά το ενεργειακό κόστος, προσφέτε στους πελάτες σας προσωποποιημένη εμπειρία και διαχειριστείτε όλη την ενέργεια του ξενοδοχείου σας απο όπου και αν βρίσκεστε. Επιλέξτε προϊόντα που ταιρίαζουν στο design και το ύφος του χώρου σας μεσα απο μια μεγάλη ποικιλία δειγμάτων.

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε επαγγελματικά οπτικοακουστικά συστήματα για ξενοδοχεία. Πλήρως αυτοματοποιημένα και εύκολα στην χρήση συστήματα ήχου για κοινόχρηστούς χώρους και συνεδριακά κέντρα χρησιμοποιόντας προιόντα κορυφαίων κατασκευαστών για απαράμιλλη ποιότητα και αξιοπιστία.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗΣ ΚΑΙ RACK

Τα υπολογιστικά συστήματα είναι η καρδιά της επιχείρησης σας γιαυτό και πρέπει να ζουν σε ένα τέλειο περιβάλλον. Aναλαμβάνουμε όλη την εγκατάσταση, την μεικτονόμηση και την πιστοποίηση της καλωδίωσης χαλκού και οπτικής ίνας, παραδίδοντας σας τακτοποιημένους και εργονομικούς κόμβους που εξασφαλίζουν την υγεία και την αποδοτικότητα των συστημάτων σας.

Ενδιαφέρεστε για τις λύσεις μας;

Επικοινωνία

Βρείτε μας

Ηράκλειο: Ανδ. Εμπειρίκου 7 Αθήνα: Λεωφ. Συγγρού 229

Μιλήστε μας

Ηράκλειο: 2810 256 210
Αθήνα: 210 93 73 008

Στείλτε μας

info@msselectronics.gr athens@msselectronics.gr

Επισκέψεις: 45